Du er her

Bandmedlemmer og hjelpere

Bandmedlemmer

Kasper Søyland

Låtskriver, vokal, piano og sjef

Kasper har romstert med musikk hele livet, og Prana, Perculator, Frost og boY er prosjekter han har vært involvert i, som alt fra produsent til vokal og oftest - Fender Rhodes el-piano eller andre tangentbaserte instrumenter. 

Glenn Richard Thomassen

Gitarist

Kaspers makker fra gamledager skriver og spiller inn egne og andres låter og er utdannet gitar-maker i Tyskland. Han holder til i Moss, der han har jobbet målrettet i mange år med å ha utvikle en karakteristisk gitarlyd og spillestil.

Magnus Foss Nilsen

Trommis

Magnus Foss Nilsen fra Tønsberg er trommis og journalist. Han og Kasper møttes på Høyskolen i Vestfold, og startet bandet sammen i 2009. Han tok en pause fra Bonderomantika i 2014, men er nå tilbake for fullt. Det er vi veldig glade for!

 

Jørgen Norheim

Bassist og korist

Jørgen har spilt bass i Smia siden starten i 2010. Han har spilt i diverse band i hjembyen Holmestrand, men da på sitt tidligere hovedinstrument trommer.

Våre hjelpere

Hilde Killingdalen

Promo og plateselskap

Hilde er et kjent navn for mange som er opptatt av norsk musikkliv. Hun har jobbet med promo for artister som Peter Nordberg, Trine Rein, Erlend Ropstad, Vassendgutane, Plumbo og Pristine, for å nevne noen. Killingdalen startet plateselskapet BabyGoat Records i 2013, og det er dette selskapet Hengsrø gir ut musikken sin på.

Sigthrudur Osk Kristinsdottir

Tekst, Foto og Design

Sissa er samboeren til tangentmann og frontfigur Kasper, og de to samarbeider ofte på tekstskrivingen. Hun tar også bilder, og har laget flere av cd-coverne til Hengsrø. Du sjekke ut flere av arbeidene hennes på instagram.com/romeparis

Lyd

Jakob Herrmann

Head engineer

Jakob Herrmann i Top Floor Studios i Gøteborg er produsent og tekniker. Smia elsker å være i studio i Gøteborg!

Jonas Ekström

Mastering engineer

Jonas i Stockholm legger siste hånd på verket før låtene slippes til spotify, wimp, itunes og ellers hvor de måtte finne veien.